Abloom

AbloomSkincare

Heerlijk vind ik het om bezig te zijn met de verzorging van mijn gezicht. Nieuwe producten proberen en ontdekken of deze wel of niet iets voor mij zijn, ik kan daar zo van genieten! Zo keek ik enorm uit naar het proberen van dit nieuwe, voor mij, 100% organic merk Abloom!

Abloom staat erom bekent de meest natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor de producten. Alles zo natuurlijk mogelijk. Alle respect voor natuur, mens en dier. Wat ik een heel prettig idee vind!

Organic Day Cream – Organic Miracle Treatment Oil

Ik kreeg van hen deze twee mooie producten opgestuurd om te testen. Gezien ik jullie een zo goed mogelijk beeld wilde geven heb ik deze producten nu inmiddels meer dan 2 maanden in gebruik. Beide producten zijn geschikt voor alle huidtype.

Organic Day Cream

Het zoeken naar een goede dag crème vind ik altijd een dingetje. Wat heeft mijn huid nodig en hoe verzorg ik deze het best? Het fijne aan deze dag crème is dat hij geschikt is voor alle huidtype.

De dag crème zit in een prachtig pompje, wat het makkelijk maakt om de juiste hoeveelheid crème te gebruiken. 1 á 2 pompjes is meer dan genoeg! Je brengt de crème aan op je gezicht en hals in een ronddraaiende beweging.

Wat meteen opvalt is de geur. De crème heeft namelijk door alle natuurlijke ingrediënten een aparte geur. Althans ik kan mij voorstellen dat je dat zo kunt ervaren, ik vind het namelijk héérlijk ruiken! De geur doet mij denken aan de spa, lekker een dagje naar de sauna! Niet verkeerd lijkt mij.
Ook merkte ik meteen na gebruik dat mijn huid zachter aanvoelde dan ik gewent was, wat soepeler en heel gevoed. Niet alleen de geur deedt mij denken aan de spa, ook het ontspannen gevoel trad meteen op. Iets wat ik iedereen kan aanraden.

Organic Miracle Treatment Oil

Ook kreeg ik van Abloom deze Miracle Treatment Oil. Bij een olie denk je al snel.. dan word je huid toch ontzettend vet? Toch is dat niet helemaal waar! Een van de ingrediënten is namelijk wit sandelhout en dit heeft een talgregulerend effect wat er voor zorgt dat de olie ook goed geschikt is voor mensen met een vettere huid.
Mocht je geen vette huid hebben zorgt de olie ook voor een intens gevoed gevoel en verbeterd deze de elasticiteit van je huid! Ook helpt deze Miracle Treatment Oil bij het verminderen van huisirritaties.

Je kunt deze olie dan ook goed gebruiken door 1 pompje te mixen met je dag creme. Laat dit dan even goed intrekken voor je eventueel je make-up aan brengt!

Het leuke aan deze olie is dat hij niet alleen geschikt is voor je gezicht. Breng de olie aan op je lichaam na het nemen van een bad of douche. Je kunt deze ook gebruiken als een haarmasker, je kunt deze dan op je hoofdhuid aanbrengen en in masseren (20 min. wachten) om het vervolgens goed uit te spoelen.
Mocht je zwanger zijn kun je deze olie fijn aanbrengen op je buik of andere plekken om striae te voorkomen.

Ik kan zeker zeggen, na 2 maanden gebruik, dat deze producten mij ontzettend goed bevallen. Nooit eerder een gezichtsverzorging zo fijn gevonden als deze. Ik gebruik de Day Cream graag in combinatie met de Miracle Treatment Oil en merk dat mijn gezicht daar veel baad bij heeft.
De geur vind ik zelf heerlijk ontspannend werken wat maakt dat ik elke dag met een heerlijk ontspannen gevoel opsta, zo fijn!

De Day Creme kost € 86.00 en de Miracle Treatment Oil € 81.00

Het is misschien niet low-budget, maar zeker het geld waard! Niet alleen zijn het heerlijke producten, ook gaan ze erg lang mee.
Mocht je opzoek zijn naar een 100% organic merk dat veganistisch is, is Abloom zeker iets voor jou!

Liefs,
Irina

"Wij geloven in de kracht van de natuur en verwerken deze in haar puurste vorm in onze producten. Het is onze missie om iedereen aan een gezonde, mooie huid te helpen en jouw schoonheid op natuurlijke wijze tot bloei te laten komen." - Abloom
"Abloom producten zijn gemaakt van de meest pure ingrediënten. We halen onze ingrediënten bij boeren die zorgvuldig met hun land omgaan en respect hebben voor alles wat er leeft. Veel van onze ingrediënten zijn hand geplukt zodat we alleen het beste van de oogst kunnen selecteren. Onze producten zijn veganistisch en worden niet getest op dieren. Er worden bovendien geen kunstmatige parfums aan onze producten toegevoegd. Dat maakt onze producten niet geurloos, maar geeft Abloom Holistic Skincare een subtiele, natuurlijke geur. Wij koesteren onze relatief kleinschalige productie, zodat we de kwaliteit en puurheid van onze producten kunnen waarborgen." - Abloom

2 Reacties

 • Brigitte

  Jammer dat ’t zo veel geld kost
  Wellicht een idee dat ze kleinere en herbruikbare verpakking maken zodat je ’t eerder uit wilt proberen.
  De mooie beschrijving maakt mij wel nieuwsgierig

  • careaboutnails

   Het is inderdaad wel prijzig!! Ze hebben wel een mooie travelkit, waarin vele producten in een kleiner formaat te koop zijn! Die kost €35
   Leuk dat het je nieuwsgierig heeft gemaakt

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *