CARMA Pink Pallet

Een kloddertje roze hier…

Van roze tinten kun je er wat mij betreft nooit genoeg hebben. Het zelfde geldt voor de lakjes van CARMA. Altijd weer een feestje om te lakken en ook daar heb je er nooit genoeg van! 
Ik kreeg 5 roze tinten toegestuurd om aan jullie te laten zien.

Belize Pink

De eerste kleur, ook de lichtste van de vijf, is Belize Pink. Een zachte nude achtige roze tint met een subtiel glittertje. De kleur is mooi dekkend in 3 laagjes. Roze kleuren zijn altijd mijn favoriet om te dragen. Belize Pink is dan ook een kleur die elke dag kan! 

Girly Pink

Girly Pink is zoals de naam al zegt echt een vrouwelijke/girly kleur. Girly Pink is een tintje meer richting roze in vergelijking tot Belize Pink. Het mooie vind ik dat ook deze kleur een shimmer bevat. De shimmer in deze kleur is meer aanwezig wat een prachtig effect geeft. Een niet al te opvallende kleur die welke verzorgt en vrouwelijk staat.

Eye Candy

Roze zoals roze hoort te zijn. Een zoete kleur als deze is nooit verkeerd!
Eye Candy is een creamy kleur die dekt in 2 á 3 laagjes.

Powdered Pink

Als ik deze kleur zie krijg ik meteen zin in het warme weer en een vakantie naar een warm land. Naar de zee met deze kleur op mijn nagels, ik zie het helemaal zitten. Het fijne aan de lakjes van CARMA is dat ze veel pigment bevatten en daarom snel dekken.

Bikini Pink

Een metallic/ glitter roze kleur die van je nagels af spat. Bikini Pink is niet alleen leuk op zichzelf, maar je kunt hem ook super combineren met bijvoorbeeld Powdered Pink! 

Vijf roze kleuren die elk op een eigen manier prachtig zijn. Mijn favoriet is toch wel Girly Pink…en Berlize Pink… eigenlijk allemaal 🙂
Je kunt ze altijd shoppen met 10% korting door de kortingscode CBN10 te gebruiken bij het afrekenen.

Welke vind jij het mooist?

Liefs,
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *