Dutch Gelpolish

Altijd leuk om nieuwe, niet al te dure, merken te ontdekken. Zo ontving ik van Dutch Gelpolish 5 kleuren, een shine top coat en een matte top coat.

Ik kan alvast verklappen dat ik erg enthousiast ben over dit merk. Dutch Gelpolish streeft ernaar de kleuren met 2 laagjes dekkend te krijgen. Dat is dan ook bij de meeste kleuren het geval. Daarbij vind ik de matte top coat echt mooi matte! Iets wat ik tot nu toe alleen over de matte top coat van Kiki London kon zeggen.

De lakjes van dit merk zijn 15ml en kosten €9,95 per stuk. Sommige kleuren kosten €10,33. Een prima prijs voor een gel polish van 15ml.

Ik laat jullie graag de tinten zien die ik mocht ontvangen. Alle kleuren zijn afgelakt met de matte en shine topcoat van dit merk.

Nude Colour 22

Een zachte roze nude kleur is altijd goed. Zeker ook met de matte finish vind ik deze kleur erg mooi.

Nude Colour 23

Een nude kleur met een twist. Deze zachte roze kleur bevat een hele mooie shimmer. Ik bracht hier 1 laagje van aan voor een doorzichtig effect. Dit is dan ook hoe ik deze kleur het mooist vind.
Hieronder de foto van deze kleur met 3 laagjes waarbij hij zo goed als dekkend is. Dit is de enige kleur van de vijf die ik heb ontvangen die niet met 2 laagjes geheel dekkend is.

Nude Colour 23 – 3 laagjes
Peachy Nude 41

Naast de Nude Colour collectie heeft Dutch Gelpolish ook een Peachy Nude collectie. De kleuren hiervan neigen iets wat meer naar oranje/ perzik achtige tinten. Hiervan kreeg ik twee kleurtjes. Hierboven zie je nummer 41 een warme lichte oranje kleur. Zelf vind ik hem met de matte top erg gaaf!
Hieronder nummer 41, iets wat lichter van kleur en neigt iets meer naar een zalm tint.

Peachy Nude 40
Romance 62

Naast de zachte nude kleuren ontving ik deze donker paarse kleur uit de Romance collectie. Deze kleur heb ik de afgelopen weken meerdere keren gedragen. Zo mooi!

Peachy Nude 40 – Romance 62 – Nude Colour 23

Ik zocht een manier om de kleuren met elkaar te combineren en dat heb ik als volgt gedaan:
Wijsvinger – Romance 62 met een dun laagje Nude Colour 23 voor een shimmer. Afgelakt met de matte top coat.
Middelvinger: Romance 62 met daar over heen een dun laagje Peachy Nude 40 (niet uitharden). In de natte Peachy Nude 40 heb ik druppeltjes van de shine top coat aangebracht wat uitvloeit tot een shake effect. Vervolgens afgelakt met de shine top coat.
Ringvinger: Peachy Nude 40 met de matte top coat.
Pink: Romance 62 met de matte top coat.

Interesse? Je kunt deze lakjes shoppen via www.dutchgelpolish.nl 
Naast het verkopen van gel polish kun je bij Dutch Gelpolish verschillende workshops volgen. Mocht je gel polish willen uitproberen, maar niet goed weten hoe kun je hen altijd een mailtje sturen! 

Wat is jouw eerste indruk van dit merk?

Liefs,
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *