Easy Build Up

Tutorial time!

Ik kreeg via Kiki London NL de nieuwe #easybuildup builder gel van Kiki London toegestuurd om te laten zien aan jullie. Met dit product kun je je nagels extra verstevigen of verlengen.
Een gemakkelijke manier om toch te kunnen genieten van lange nagels!
Ik probeerde de nieuwe builder gel uit en laat jullie graag zien hoe je deze gemakkelijk zelf kunt aanbrengen🤗 

Het aanbrengen van de #easybuildup is niet alleen voor professionals!! Tuurlijk is het belangrijk dat je je inleest en het kan handig zijn om een YouTube filmpje te bekijken, maar het moet ook jou zeker lukken! De producten van Kiki London zijn namelijk zeker ook bedoeld voor de hobbyisten onder ons, zoals ik! Na deze tutorial hoop ik je een goed beeld van het product en de werkwijze te hebben gegeven.
Ik ben dan ook geen professional dus dit is mijn manier van aanbrengen!!💫

Hoe?

Voor ik begin met de builder gel ‘prep’ ik de nagel zoals ik gewend ben wanneer ik gel polish draag. Lichtjes opruwen – ontvetten – eventueel een primer. Vervolgens breng ik mijn favoriete base coat aan. In mijn geval de Rubber Base coat van Kiki London.

Daarna plaats ik de nail forms. Dit is een secuur werkje, je wilt namelijk dat hij zo mooi mogelijk gebold is en zo stak mogelijk onder de nagel komt te zitten. Wanneer je de nail forms (of 1 tegelijk!) in een mooie bolling kunt aanbrengen komt het verlengde stuk het meest overeen met je natuurlijke nagel.

Vervolgens breng ik een laagje #easybuildup aan over mijn nagel en het deel dat ik wil verlengen. Hierbij zorg ik ervoor dat de overgang tussen mijn natuurlijke nagel en de verlenging mooi stevig is en een bolling bevat. Je wilt namelijk door een bolling een sterk punt creëren op de nagel. Normaal zit deze ongeveer in het midden van je nagel. Als je hem gaat verlengen wil je dit nog steeds. Het dikste punt wordt dus iets verschoven.
Je hoeft daarom niet zuinig te werk te gaan (later vijl je de builder nog in vorm). Na het aanbrengen van de eerste laag hard ik deze uit onder de lamp.

Na deze stap breng ik een extra laagje #easybuildup aan om een zo stevig mogelijke nagel te maken.

Als ik dit gedaan heb pak ik een grove vijl. Hiermee vijl ik mijn nagels in de gewenste vorm.
Eventueel na het in vorm vijlen kun je een kleur gel polish aanbrengen. Zelf bracht ik een extra laagje #easybuildup aan, omdat ik de kleur van zichzelf té mooi vond!

Als laatst bracht ik mijn favoriete top coat aan, de Rubber Top coat van Kiki London.

De #easybuildup builder gels zijn verkrijgbaar in 4 kleurtjes.
– Sweet Rose
– Nude Tone
– Snow Glaze
– Crystal Clear
Deze kun je los bestellen, hierbij krijg je 10 nail forms.
Per stuk (incl. 10 nail forms)= €13,99

Je shopt deze builder gel bij Kiki London NL met 10% korting door de code CBN10 te gebruikten bij het afrekenen. Zelf ben ik he-le-maal weg van dit product! Zo gemakkelijk in gebruik en niet prijzig.

Natuurlijk is het niet in 1 keer perfect en ja je zult wat moeten oefenen, maar het is zeker te doen voor een hobbyist zoals jij en ik. Zorg wel dat je een grove vijl in huis hebt, zodat je de nagel mooi in vorm kunt vijlen.

Heb jij je nagels wel eens verlengd? Ik ben benieuwd of je het nu wellicht durft te proberen! Let me know 🙂

Liefs, 
Irina

www.kikilondon.nl 10% korting – CBN10

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *