Easy Build Up

Tutorial time!

Ik kreeg via Agua Marinha de nieuwe #easybuildup builder gel van Kiki London toegestuurd om uit te proberen. Met dit product kun je je nagels extra verstevigen en zelfs verlengen.
Een gemakkelijke manier om toch te kunnen genieten van lange nagels! 
Ik testte de nieuwe builder gel uit en laat jullie graag zien hoe je deze gemakkelijk zelf kunt aanbrengen🤗 

Het aanbrengen van de #easybuildup is niet alleen voor professionals!! Tuurlijk is het belangrijk dat je je inleest en wellicht opzoekt op YouTube hoe het werkt, maar het moet ook jou zeker lukken! De producten van Kiki London zijn namelijk zeker ook bedoeld voor de hobbyisten onder ons, zoals ik!
Ik ben dan ook geen professional dus dit is mijn manier van aanbrengen!!💫

Hoe?

Voor ik begin met de builder gel ‘prep’ ik de nagel zoals ik gewent ben wanneer ik gel polish draag. Lichtjes opruwen – ontvetten – eventueel een primer. Vervolgens breng ik mijn favoriete base coat aan. In mijn geval de Rubber Base coat van Kiki London.

Daarna plaats ik de nail forms. Dit is een secuur werkje, je wilt namelijk dat hij zo mooi mogelijk gebold en zo stak mogelijk onder de nagel komt te zitten. Wanneer je de mail forms (of 1 tegelijk!) in een mooie bolling kunt aanbrengen komt dit het meest overeen met je natuurlijke nagel. 

Vervolgens breng ik een laagje #easybuildup aan over mijn nagel en het deel dat ik wil verlengen. Hierbij zorg ik ervoor dat de overgang tussen mijn natuurlijke nagel en de verlenging mooi stevig is en een bolling bevat. Je hoeft dus niet zuinig te werk te gaan. Deze hard ik uit onder de lamp. 

Na deze stap breng ik een extra laagje #easybuildup aan om een zo stevig mogelijke nagel te maken. 

Als ik dit gedaan heb pak ik een grove vijl. Hiermee vijl ik mijn nagels in de gewenste vorm.
Eventueel na het in vorm vijlen kun je een kleur gel polish aanbrengen. Zelf bracht ik een extra laagje #easybuildup aan, omdat ik de kleur van zichzelf té mooi vond!

Als laatst bracht ik mijn favoriete top coat aan, de Rubber Top coat van Kiki London.

De #easybuildup builder gels zijn verkrijgbaar in 4 kleurtjes. 
– Sweet Rose
– Nude Tone
– Snow Glaze
– Crystal Clear
Deze kun je als setje of los bestellen!
Setje van 4 builders (incl. 20 nail forms) = €51,00
Per stuk (incl. 20 nail forms)= €13,99

Je shopt deze builder gel bij Água Marinha met 10% korting met de code CBN10

Zelf ben ik he-le-maal weg van dit product! Zo gemakkelijk in  gebruik en niet prijzig.
Tuurlijk is niet in 1 keer perfect en ja je zult wat moeten oefenen, maar het is zeker te doen voor een hobbyist zoals jij en ik. Zorg wel dat je een fijne grove vijl in huis hebt zodat je de nagel mooi in vorm kunt vijlen.

Heb jij je nagels wel eens verlengd? Ik ben benieuwd of je het nu wellicht durft te proberen! Let me know 🙂

Liefs, 
Irina

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *