Fantasy collectie van Pink Gellac

‘Fantasy Collection’ van PinkGellac

Jaja!!.. het is zo ver!! De nieuwe PinkGellac collectie is uit en hij echt is prachtig.
De ‘Fantasy Collection’ bevat 6 kleuren die, al zeg ik het zelf, best uiteen lopen. Zo zit er voor iedereen wel een passende kleur bij!
Ik laat jullie dan ook met trots de collectie zien!

258 – Violet Grey

Een paarse kleur met een grijze ondertoon, zoals de naam ook al zegt. Als je gaat voor een rustige look wilt gaan, is dit dé kleur voor jou. ‘Violet Grey’ is mooi te combineren met bijvoorbeeld: Shimmery Mauve & Soft Purple

259 – Hazelnut Brown

Persoonlijk mijn minst favoriete uit de collectie. Echter is het wel een mooi kleurtje die je goed kunt combineren, maar niet echt mijn ding! Als accent nagel zou ik deze kleur overigens sneller dragen.

260 – Magenta

Ooo wat houd ik van dit soort kleuren, lekker vel en niet over de top! Het geeft een frisse look die helemaal past bij de lente en perfect is voor de zomer.
Lekker met een mocktail of cocktail in je hand, genieten van de zon! Ik zie het al helemaal voor mij met deze prachtige kleur!

261 – Forest Green

Forest Green zou ik zelf niet zo snel dragen, toch denk ik dat hij bij vele anderen prachtig past! Ik zou deze kleur wel snel gebruiken voor nail-art! Denk aan een fleurig bloemen design, waarbij deze kleur dan perfect is voor het creëren van de blaadjes!

262 – Cherry Pink

Één van mijn favorieten!! Een kleurtje waar ik helemaal vrolijk van word!! Een rood roze kleur, echt een verschil met Magenta die enkel een roze ondertoon heeft!

263 – Indigo Blue

Hoewel ik normaal niet van de blauwe kleuren ben op mijn nagels, heeft deze kleur mij verrast! Een diepe blauwe kleur die zeker ook gaaf staat met een glittertje als Diamond Silver

Mijn favoriet is, verrassend genoeg, Indigo Blue!! Zo verbaast over deze beauty.
Wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd!

Shop jouw fantasy kleuren hier!

Liefs, 
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *