Felicity Collectie van Pink Gellac

Laat de lente maar komen!

Pink Gellac brengt een paar keer per jaar, meestal seizoensgebonden, collecties uit. Helemaal passend bij de trends en de stemming die de seizoenen met zich meebrengen.
Afgelopen week kwam de nieuwe lente collectie uit. De Felicity Collectie. Deze bevat 5 vrolijke en lieve kleurtjes en ik laat ze jullie graag zien.

Spring Green

Ik begin met deze lieve licht groene kleur. De structuur is, zoals Pink Gellac lovers graag zien, wat dunner dan de vorige collecties wat maakt dat hij fijn lakt. Met twee dunne laagjes heb je een mooi en dekkende kleur! De kleur is echt anders dan de kleuren die Pink Gellac al in haar collecties heeft, té gaaf!

Lilly Lilac

Een koele paarse kleur is Lilly Lilac. Deze paarse kleur heeft een blauwe ondertoon, wat een frisse look geeft. Lilly Lilac geeft een zomers gevoel waardoor ik denk dat deze kleur erg mooi zal staan op een gebruinde huid.

Happy Pink

Zoals de naam al zegt, een kleur die je blij maakt! Happy Pink is een zoete roze kleur. Roze tinten als deze zijn goed te combineren en staan altijd erg mooi. Als fan van roze tinten kan ik wel zeggen dat deze kleur helemaal in mijn straatje past.

Joyous Yellow

Ik vind dit toch wel de liefste kleur uit de collectie. Een gele kleur als deze zorgt gelijk voor een vrolijk gevoel. Joyous Yellow is echt een verfrissende kleur en helemaal passend bij de lente.

Serenity Orange

Oranje tinten kies ik normaal gesproken niet snel uit. Toevallig kocht ik afgelopen week een trui in deze kleur dus reden genoeg om deze kleur toch maar eens te gaan dragen :). Ook deze lieve kleur is in 2 laagjes volledig dekkend.

 

Via mijn Instagram kun je kans maken op 4 Pink Gellac kleuren naar keuze! Neem dus vooral een kijkje. 

Van welke kleur word jij blij? Laat het weten in de reacties 🙂

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *