Is het al zomer?

Floral Summer collectie van Smooth Nails

Mocht je het vakantie gevoel nog niet hebben, krijg je dat na het zien van deze kleuren zeker!
Smooth Nails heeft een prachtige zomer collectie uitgebracht met daarin 5 kleuren om jou in de vakantie stemming te brengen.

Blazing Orange

Een kleur die ik niet eerder gezien heb is deze oranje gele kleur genaamd Blazing Orange. Lekker fris en zomers. Niet mijn everyday kleur, maar zeker voor op vakantie een verrassende kleur.

Beige Flower

Dé perfecte kleur als je houd van een neutrale look. De kleur is ook mooi als vervanging van een witte kleur. Beige Flower is namelijk wat rustiger en heeft een warme ondertoon. Een mooie subtiele kleur uit de collectie.

Fresh Peach

Ik ben de laatste tijd erg van van kleuren die een oranje tint hebben. Ik dan ook super enthousiast toen ik deze kleur terug zag in de collectie. Fresh Peach is een lieve zachte perzik kleur die niet te veel opvalt, maar zeker oogverblindend mooi is! Ga je liever voor een opvallende oranje kleur dan is Sunset Orange van Pink Gellac echt iets voor jou!

Pressed Rose

Een tint die niet mag missen in jouw kleuren collectie is deze zachte roze kleur. Zelf heb ik meerdere van dit soort kleuren, voor mij dus niet erg vernieuwend. Toch is hij nét even anders, hij is namelijk net wat warmer van kleur dan de andere ‘licht roze’ lakjes die ik al bezit.

Perfect Coral

De kleur die er voor mij uitspringt is toch wel deze mooie koraal roze kleur. Ik vind de kleur een heel vernieuwend. Het is echt totaal iets anders dan de kleuren die ik al bezit en bij andere merken voorbij zie komen. Echt een leuke toevoeging aan mijn collectie!!

Een zomerse collectie met 5 heerlijke kleuren. Als je het mij vraagt zijn Perfect Coral en Blazing Orange toch echt de toppers uit de collectie.
Hoewel ik zelf houd van wat subtiels en snel een kleur als Fresh Peach zou opdoen vind ik Perfect Coral en Blazing Orange twee hele vernieuwende kleuren!

Welke kleur zou jij opdoen deze zomer?

De lakjes zijn €9,95 per stuk.
Voor de complete collectie betaal je nu €39,95.

Liefs,
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *