Goodbye Stress van Kneipp

Afgelopen week heeft Kneipp een nieuwe lijn gelanceerd ‘Goodbye Stress’ en ik mag niet alleen mijzelf, maar ook één van jullie hier blij mee maken!

Ik ben door Kneipp uitgenodigd om bij de launch zijn van deze nieuwe lijn en laat jullie de producten graag zien!

Goodbye Stress lijn

De lijn bestaat uit vijf producten die jou tot rust laten komen. Echt even tijd voor jezelf en voor jouw lichaam. Iets wat wij vaak vergeten, want we hebben het nu eenmaal druk en een relax moment schiet er dan vaak bij in.

Toch is het belangrijk om af en toe even stil te staan. Zoals Kneipp zelf aangeeft is stres een natuurlijke fysiologische reactie  op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stres een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft.

“Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes… 
including you!” 
Anne Lamot

In de nieuwe producten staan een aantal ingrediënten centraal, namelijk:

Watermuntextract wat zorgt voor verfrissing en een hoger energie niveau (NEED!)

Rozemarijnolie wat het geheugen stimuleert en zorgt voor focus en concentratie. Daarnaast geeft het de mind een boost en zorgt het voor stres vermindering (altijd fijn!)

Douche Foam €8,49

Het eerste product wat ik jullie wil laten zien is deze Douche Foam. Heerlijk vind ik douche foams gezien het een zacht gevoel geeft op de huid. Daarbij is de geur van deze nieuwe lijn, als je het mij vraagt, heerlijk en begrijp ik meteen de naam van de lijn!

Douche €6,99

Mocht je niet zo erg houden van een foam is dit een ander product voor onder de douche. Deze Douche Gel heeft ook weer dezelfde fijne geur en zit in een prachtig flesje.

Bad Olie €9,99

Je kent ze misschien wel, de bad oliën van Kneipp. Bij mij thuis heeft het een nostalgische waarde, zo verteld mijn vader. Zo hoorde ik dat mijn oma deze oliën vroeger al gebruikte en dat deze centraal stonden in haar salon.

Heerlijk om echt even te ontspannen in bad, indien je hierover beschikt! Als tip kreeg in mee, tijdens de launch van deze lijn, dat een voetenbadje ook erg goed kan helpen tegen stres. Daarbij komt deze olie natuurlijk super goed van pas!

Geurkaars €7,99

Mocht je het gevoel van stress op een andere manier kwijt willen, bestaat deze fijne geurkaars!! Een avondje op de bank, in de slaapkamer, de badkamer je kunt het zo gek niet bedenken of deze kaars komt van pas. De kaars zal een fijne zachte geur en gevoel van rust afgeven.

Thee €4,99

Als laatst deze thee uit de Goodbye Stress lijn. Een zachte smaak van mint en rozemarijn. Niet al te sterk maar zeker een kruidige thee!

Neem een kijkje op kneipp.com of shop de producten in een winkel bij jou in de buurt.

Ook het gevoel van ‘Goodbye Stress’ ervaren?
Laat een reactie achter onder deze blogpost en maak kans op het complete Goodbye Stress pakket!

Liefs

Irina

11 Reacties

 • Jacqueline

  Wie wil er nou niet even heerlijk ontstressen! Ik ga met kerst een nachtje weg dus dan zou ik lekker alles meenemen om daar even tot rust te komen. Leuke winactie

 • Mayke

  Ik zou dit pakket ook goed kunnen gebruiken om te ontstressen! Heerlijk, even mijn gedachten op 0 zetten en deze producten gebruiken om alle stress eventjes te vergeten.

 • Annemiek Koers

  Wat heerlijk! Met kinderen is het altijd fijn om even een momentje voor jezelf te hebben en te ontstressen. Lijkt mij heerlijk om dit te winnen

  Liefs Annemiek

 • Niky van loo

  Heerlijk! Ik ben mega Kneipp fan en heb deze lijn nog niet uitgeprobeerd. Wat ik zo fijn aan Kneipp vindt, is dat het natuurlijk is en sowieso niet getest op dieren. Ik ben benieuwd naar deze lijn en zou hem heel graag willen winnen. Xxx

 • Pien

  Ik hou van geur kaarsen! Ik heb er nu 2 in m’n kamer staan maar die zijn allebei bijna op. Voetenbadjes na een lange stage dag vind ik ook heerlijk En zeep kan ik nooit genoeg van krijgen!

 • Niky

  Heerlijk! Ik werk op een school en momenteel is het proefwerk week. Mega druk dus! Ik moet dan echt mijn ontstress momentjes inplannen en hier echt van genieten. Dit pakketje zou heel erg helpen. Verder ben ik gewoon mega nieuwsgierig naar de geur, aangezien ik deze nog niet ken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *