Herôme Eyecare

Herôme

Herôme staat bij vele vooral bekent om de nagelverharder in het blauwe doosje. Ik zelf ben ook enorm fan van de nagelverharder, maar zeker ook van de andere producten van Herôme.

Ik kreeg een gave box met verschillende producten, waaronder 4 prachtige ‘Eye Care’ producten! Alles voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen!

Wat?
  • Wenkbrauw potlood ‘Taupe’
  • Compact powder ‘Taupe’
  • Wenkbrauw gel ‘Professional’
  • Highlighter ‘Sundew’
Stappen:

De eerste stap is het aanbrengen van een kleurtje. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Gebruik je liever een poeder of een potlood?

Ik zelf vind een wenkbrauwpotlood erg prettig werken. Het wenkbrauwpotlood van Herôme heeft een hoge pigmentatie, waardoor je snel een mooi resultaat hebt.
Er zitten twee kanten aan het potlood: een gekleurde punt om je wenkbrauwen eenvoudig in te kleuren aan de ene, en een borsteltje om je wenkbrauw in model te brengen aan de andere kant. Het potloot is verkrijgbaar in 4 kleuren. 

Het grote voordeel van een wenkbrauwpoeder is dat het snel aangebracht kan worden en het niet zo heel precies hoeft.
Het zachte micro fijne poeder is ontwikkeld om een mooie volle kleur te geven en de hele dag te blijven zitten. Een poeder geeft vaak een subtiele look 🙂

De tweede stap is het gebruiken van een ‘Brow Gel’ deze brengt je wenkbrauw in model en zorgt ervoor dat deze de hele dag prachtig blijven. Tevens heeft de brow gel van Herôme een verzorgende werking.

Als laatst kun je ervoor kiezen om een highlighter aan te brengen net onder je wenkbrauw om deze te accentueren. 

Mijn bevindingen

Ik gebruik deze producten nu een aantal maanden en ben er nog steeds elke dag blij mee. Zelf werk ik graag met het ‘Wenkbrauw Potlood’ en breng ik vervolgens de ‘Brow Gel’ aan. De ‘Highlighter’ gebruik ik zo nu en dan als een extraatje. 
Ik ben dan ook erg blij met de producten en blijf deze zeker gebruiken!

 

Gebruik jij al producten van Herôme?
Ik ben benieuwd naar jou ervaringen.

 

Liefs, 
Irina

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *