Kneipp

Kneipp ‘Cream & Oil Body scrub Silky Secret’

We zijn vaak geneigd onze huid alleen goed te verzorgen wanneer deze getoond wordt. Denk aan het zonnetje wanneer we allemaal onze zomerse rokjes, jurkjes of korte broeken aan trekken. Toch verdient je huid óók in de winter wat extra verzorging. 

Kneipp heeft daarom een heerlijke scrub uitgebracht die dode huidcellen verwijderd en een gevoede huid achterlaat. De scrub is verreikt met verschillende oliën waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt na gebruik.
De scrub is dik van structuur en ziet er uit als een crème en is gevuld met fijne suikerkristallen. Deze zorgen ervoor dat overtollige huidcellen worden verwijderd!

Kneipp – Cream & Oil Body scrub Silky Secret. Kosten: €9,95

Gebruik:

Je brengt de scrub aan op een vochtige huid, tijdens het douchen bijvoorbeeld. Je masseert de scrub in en spoelt deze daarna af met warm water.Tijdens gebruik veranderd de scrub in een zachte olie achtige crème die je huid intens voedt.

Mijn ervaringen:

Om te beginnen heeft de scrub een heerlijk zachte geur. Niet overheersend gewoon precies goed!
Tijdens het gebruik veranderd de substantie naar een zachte crème. Mijn huid voelde meteen heerlijk zacht aan. Na het gebruiken had mijn huid een super zacht gevoel en merkte ik meteen dat mijn huid dit écht nodig had.
Let op wanneer je de scrub gebruikt kan de vloer van je douche wat glad worden!

Een scrub die ik nog vaak zal gaan gebruiken!

Liefs, 
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *