Lollypop collectie van Pink Gellac

Zoet, zoeter, zoetst!

PinkGellac heeft weer een prachtige collectie uitgebracht en niet zomaar één! Een mierzoete collectie met 5 lieve en zachte kleuren. De collectie heet, hoe kan het ook anders, de ‘Lollypop Collection’. Ik weet al wat mijn favoriet is en ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Sunset Orange

‘Sunset Orange’, om de collectie mee af te trappen, is een zachte oranje kleur! Op het eerste gezicht leek hij erg vel, toch toen ik hem droeg viel het reuze mee. Door deze tint kreeg mijn huid een mooie gebruinde kleur waardoor het leek alsof ik heerlijk op vakantie ben gegaan!
Hoewel ik liever écht de zon op zoek is, hihi, geeft deze kleur je het gevoel alsof je dat al gedaan hebt. Zeker een kleur die ik tijdens de zomer zal gaan dragen.

Baby Blue

Zelf draag ik niet vaak blauwe lakjes. Waarom? Geen idee. Toen ik dit kleurtje op had vroeg ik mij dit nogmaals af, want wat is deze kleur mooi!! Een hele lieve lichte blauwe kleur.
Tip: Deze kleur is erg leuk om te dragen naar bijvoorbeeld een babyshower of om te geven aan de aanstaande moeder 🙂 Maar zeker ook leuk om gewoon te dragen in de zomer!!

Milkshake Pink

Een kleur die niet mag missen in jou collectie. Een zachte zoeten roze kleur die dekkend is in 2 laagjes! Ik houd heel erg van zachte tinten, deze kleur valt dan ook in de smaak. Hij is wat lichter dan de andere roze kleuren die ik al in mijn collectie heb, dus dit is een mooie aanvulling.

Lady Grey

Toen ik deze kleur online zag was ik niet meteen enthousiast. Met grijze tonen is het altijd maar de vraag hoe deze zal staan bij je huidskleur. Lady Grey is een grijze kleur met een blauwe ondertoon. Ik vind hem ontzettend elegant en zacht tonen, iets wat ik vooraf niet gedacht had. Ik durf zelfs te zeggen dat dit mijn favoriet is uit de collectie!!

Sweet Purple

Sweet Purple is, zoals de naam al zegt, een zoete paarse kleur. Een kleur die mooi te combineren is met Milkshake Pink, omdat deze beide in het zelfde straatje passen. Sweet Purple lijkt op de foto erg op Milkshake Pink, toch zie je duidelijk verschil en is Sweet Purple écht een mooie paarse kleur.

De collectie bevat 5 mooie kleuren die totaal niet lijken op de kleuren die PinkGellac al in het assortiment heeft. Echt een leuke aanvulling op de bestaande kleuren. Ik ben dan ook van mening dat elke kleur een musthave zou zijn voor deze zomer.
Lady Grey is de enige kleur die bij iedereen verschillend kan staan. Toevallig vind ik hem bij mijn huidskleur erg goed staan, maar dit is per persoon verschillend.

Ik ben erg benieuwd wat jij van de collectie vind! Heb jij al een favoriet?

Liefs,
Irina

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *