Lost Galaxy collectie van Trind

Sparkle all the way!

Elk jaar brengt Trind een aantal prachtige collecties uit. Zo kwamen zij afgelopen maand met de Lost Galaxy collectie. Zes kleuren voor de herfst/winter 2019. Elke kleur heeft zijn charme, toch heb ik zelf al een lichte voorkeur!

Gold Dust – Trind Lost Galaxy

De herfst en de winter vragen om warme en donkere kleuren. Ook een glittertje mag niet missen in deze periode. Gold Dust is een mooie gouden glitter lak die dekt in 3 laagjes. Je kunt deze kleur  natuurlijk ook leuk over een andere kleur dragen voor een extra bijzonder effect.

Maroon Moon – Trind Lost Galaxy

Een diepe bruin rode kleur voor een elegante herfst look. Leuk te combineren met Gold Dust.

Nude Venus – Trind Lost Galaxy

Nude kleuren kunnen altijd. Deze, bijna caramel, bruine nude kleur is een wat rustigere kleur uit de collectie. Bij mijzelf vind ik deze kleur niet zo mooi staan, wel is deze kleur op zichzelf erg mooi en naturel.

Drops of Jupiter – Trind Lost Galaxy

Hoe gaaf is deze blauwe metallic kleur?!? “Drops of Jupiter’ is een diepe blauwe metallic kleur die jou zou moeten laten denken aan een mystieke avondnacht.
Hoewel ik niet vaak blauwe kleuren draag vind ik deze kleur wel iets hebben.

Cosmic Red – Trind Lost Galaxy

Donker rood, licht rood, fel rood en ga zo maar door..Ik ben fan van alle rode tinten. Zo ook deze prachtige kleur van Trind ‘Cosmic Red’. Een kleur die ik met veel plezier draag 🙂

Lost Galaxy – Trind Lost Galaxy

Last but zeker not least.. Lost Galaxy. Déze kleur straalt echt de naam van de collectie uit als je het mij vraagt. Een donkere sterrenhemel komt je tegemoet. Lost Galaxy is een zwarte lak met daarin gouden glitters verwerkt. I love it.

De lakjes van Trind zijn niet alleestuk voor stuk bijzonder qua kleur, maar ook nog eens verzorgend voor de nagels. Naast een prachtige kleur, worden jouw nagels tegelijkertijd beschermd en versterkt. Klinkt als muziek in de oren.

De lakjes zijn per stuk te verkrijgen voor €10,15,-
Je shopt Trind via de webshop: nl.trind.com

Liefs,
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *