MEALASH Advanced Lash Repair

MEALASH wimper groei serum.

Een serum om je wimpers te herstellen en te laten groeien.. het klinkt haast te mooi voor worden!
Ik kreeg dit serum opgestuurd door Mealash. Mealash is onderdeel van MEA. Deze naam kunnen jullie herkennen door de producten die ik getest heb van Meanail Paris, wat ook onderdeel is van MEA.

Of het serum ook daadwerkelijk resultaat zal geven laat ik jullie graag weten!

MEALASH Advanced Lash Repair

De lash repair beloofd jou volle en lange wimpers. Hoe leuk dit ook klinkt.. ik kon mij haast niet voorstellen dat dit écht zou werken.
Om dit product te testen bracht dit serum elke avond, na het afhalen van mijn make-up en het reinigen van mijn gezicht, aan als een soort eyeliner bij de wortels van de wimpers. Ik deed dit elke avond voor het slapen gaan gedurende 5 weken (Mealash geeft aan dat vijf weken nodig zijn voor het beste resultaat).

Na twee weken:

Na twee weken merkte ik al dat mijn wimpers er voller uitzagen. Wanneer ik mascara aanbracht zag je dit nóg beter. Op een natuurlijke manier leken mijn wimpers meer aanwezig dan voorheen.

Na vijf weken:

Gedurende de 5 weken heb ik, zoals eerder benoemd, elke dag het serum netjes aangebracht. Het werd echt een deel van mijn routine. Make-up eraf, gezicht reinigen, het wimper serum, gezichtscrème en naar bed. Iets wat heel makkelijk in je routine op te nemen is.

Na vijf weken zag ik duidelijk een verschil. Naast het feit dat mijn wimpers er dus na twee weken al voller uit zagen, merkte ik dat mijn wimpers zeker langer waren geworden. Nu heb ik de mazzel dat mijn wimpers al erg lang zijn van zichzelf, hoewel dit dus nóg langer kon doormiddel van dit serum! Wanneer ik mascara droeg voelde ik soms zelfs mijn wimpers tegen mijn wenkbrauw aan (klinkt dit bekend? hahah)

Overall ben ik erg tevreden over dit product. De prijs is in verhouding met andere serums niet erg duur, toch is het niet voor iedereen een koopje. Wellicht leuk als sinterkerstennieuw cadeautje?
Je shopt dit serum voor €25,90 bij Bol.com.

Ik had nooit eerder stil gestaan bij het verzorgen van mijn wimpers… en jij?

Liefs,
Irina

4 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *