Meanail Paris herfstkleuren

Zijn jouw nagels al klaar voor de herfst?

Sommige mensen dragen kleuren die passen bij de tijd van het jaar, andere de kleuren die ze mooi vinden ongeacht of het bij het seizoen past.
Zelf pas graag mijn nagels aan op het seizoen. Zo koos ik 3 kleuren uit van Meanail Paris uit die jou helemaal in de herfstsfeer zullen brengen, al zeg ik het zelf!

Honeymoon

Om te beginnen met de kleur Honeymoon. Een bruin-roze kleur afgelakt met een glans topcoat en de Matte Top van Meanail. Wat direct opvalt is dat de kleur net even anders oogt met de matte top; iets bruiner. Met de glanzende top coat vind ik hem het mooist!
Hoewel het een prachtige tint is voor de herfst, vind ik de kleur minder mooi bij mijn huid kleuren. Wellicht dat hij op andere nagels dan die van mij beter staat 🙂

Cacao

Cacao, een kleur die ik in eerste instantie koos omdat ik nog geen donker bruine tint in mijn collectie had. Eerlijk gezegd had ik niet veel van deze kleur verwacht, maar toen ik de kleur aanbracht verraste het mij positief. De kleur is donkerder als hij op de website van Meanail doet ogen.
Ook deze kleur toont heel anders wanneer ik de Matte top coat gebruik.
De kleur lijkt wat warmer met de glanzende top coat en wat meer richting chocolade met de matte top coat (toepasselijk voor de naam natuurlijk!).

Make Me Glam

Zoek je een diepe wijn rode kleur die zowel vrouwelijk als stoer is dan is Make Me Glam echt iets voor jou. Ik houd ontzettend van kleuren zoals deze, zo warm en herfst-achtig. De kleur is vrij donker en dekt in 3-4 laagjes het beste.
Door meerdere laagjes van deze kleur aan te brengen krijgt de kleur een heel mooi diep effect. Overigens zijn alle kleurtjes die ik in deze blogpost laat zien goed gepigmenteerd en hebben 2-3 laagjes nodig, maar deze kleur vind ik het mooist met 3-4 laagjes.

De Matte Top Coat is naar mijn mening niet mat genoeg. Ook merk ik dat er soms nog wat glimmende stukjes te zien zijn.
Ik zal dit nogmaals testten en laat jullie het resultaat hiervan zien!

Meanail Paris kleurtjes en andere producten kun je bestellen op bol.com of je kunt @meamailparis.nl een berichtje sturen via Instagram. Dit omdat het bedrijf oorspronkelijk uit Frankrijk komt en niet alles op bol.com te vinden is.

Meer lezen over Meanail Paris? Dan zijn deze blogposts misschien ook iets voor jou: Meanail Paris Ruby Startersset & Meanail Paris ‘Peel off

Draag jij kleuren die passen bij het seizoen of heb jij je favorieten ongeacht het weer?

Liefs, 
Irina

2 reacties

 • Jolien

  Ik deel je mening de matte topcoat is niet wat het moet zijn. Als eens 2 laagjes geprobeerd?
  Heel mooie kleuren trouwens perfect voor dit seizoen zoals je zelf zegt

  • careaboutnails

   Hii Helaas ook met twee laagjes nog wat glans, was ook mijn gedachten!!
   Ik zal het nogmaals testen door wat dikker of nog wat dunner te lakken, wellicht is dat de truc

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *