Meanail Paris Sphère 48 Watt UV/ LED lamp

Sphere UV LED lamp

Meanail Paris Sphere 48Watt UV LED lamp

Toen Meanail Paris mij vroeg om de nieuwe Sphere UV LED lamp uit te proberen twijfelde ik geen seconde. Ik zag deze lamp al vaker voorbij komen en hoorde er lovende verhalen over. Ik laat jullie dan ook graag weten wat ik er zelf van vind!

De Sphere lamp heeft 4 verschillende knopjes met verschillende tijden om je gellac uit te harden.

10 sec – Deze stand kun je bijvoorbeeld gebruiken voor nail art. Soms is het fijn kleine details die je gecreëerd hebt kort uit te kunnen harden, zodat de lak niet uitloopt of kleuren in elkaar lopen.
30 sec – Sommige base coats hebben deze uithard tijd nodig.
60 sec – De meeste kleuren, top & base coats gaan 60 seconde onder de UV LED lamp.
99 sec low heat –  Deze knop zie je steeds vaker op lampen. Wanneer je gebruik maakt van een rubber base of top coat word vaak deze stand geadviseerd. Zelf gebruik ik deze stand ook áltijd voor mijn topcoats (no-wipe).

De lamp laat zien hoeveel seconde het nog duurt voor hij uit gaat, super handig!
Wel is het zo dat de knopjes en de teller aan de achterhand van de lamp zitten. Het is prima te zien overigens, maar wellicht nóg handiger als je deze lamp gebruikt wanneer je andermans nagels lakt.

Het fijne aan deze lamp vind ik dat de UV LED lampjes in de gehele lamp goed verdeeld zijn. Bovenin en aan de zijkanten, zo heeft elke nagel genoeg UV LED krijgt om goed uit te harden. Doordat de Sphere lamp zoveel lichtpuntjes bevat kun je gemakkelijk je hele hand tegelijk hierin stoppen. Ik was vooraf nieuwsgierig of de duimen goed zouden uitharden wanneer je de hele hand erin stopt… en dat doen ze!! Je kunt dus met een gerust hart één hand per keer in de lamp doen.
Ook fijn is dat de boven en onderkant van de lamp van elkaar af te halen zijn. Op deze manier kun je hem gemakkelijk schoon houden!

Overall ben ik erg tevreden met deze lamp! Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe, niet al te dure, UV LED lamp dan is dit zeker een aanrader!
De lamp kost €29,90 en is te koop via bol.com

Opzoek naar een startersset dan is dit artikel: Meanail Paris Ruby Startersset misschien wel iets voor jou! 

Wat voor lamp gebruik jij voor je gelpolish?

Liefs,
Irina

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *