MEAROME Aroma Diffuser

Heerlijk to rust komen!

Ik houd ervan om zo nu en dan even een momentje voor mijzelf te hebben. Maskertje op, boek of serie erbij en ontspannen maar! Ik zocht iets om dit moment net even dat beetje extra te geven en kwam uit op de Aroma Diffuser van Mearome.

Mearome is onderdeel van Plasticmea net als de gel polish en startersets van Meanail Paris waar ik vaker over geschreven heb! Ook Mealash, waar mij vorige artikel over ging, is onderdeel van Plasticmea.

Wat is een aroma diffuser?
Mearome Aroma Diffuser

Een aroma diffuser vul je met water en een gekozen essentiële olie. In het pakket zitten 3 verschillende geuren.
– Lavendel
– Eucalyptus
– Sinaasappel

Wanneer je het water en de gekozen olie hebt toegevoegd kun je de diffuser aan zetten. Langzaam ontstaat een damp waarbij de geur van de olie verspreid wordt door de ruimte.

Mijn persoonlijke favoriet is de Lavendel geur. Deze geur geeft mij het gevoel alsof ik in de spa ben, iets waar ik ontzettend van kan genieten. Hoe fijn om dit thuis ook te kunnen ervaren. Ook de sinaasappel geur heeft mij verrast, niet te overheersend maar toch erg prettig!
Uiteraard kun je ook je eigen favoriete geurende olie hieraan toevoegen. 

De lamp heeft daarbij de mogelijkheid om licht te geven. Hierbij kun je meer dan 10 verschillende kleuren kiezen. Het natuurlijk hoeft niet, maar kan een leuke toevoeging zijn.

Dit artikel kun je shoppen bij bol.com voor €39,90. Heerlijk voor een beetje extra ontspanning van jezelf en zeker ook een fijn product om cadeau te doen.

 

Wat doe jij om écht tot rust te komen?

 

Liefs,
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *