Miami Vibe Collection van Pink Gellac

Hebben..hebben..hebben!!

Elke nieuwe collectie van Pink Gellac is weer een feestje voor mijn nagels. Zo ook de nieuwe Miami Vibe collectie die deze zomer uitgebracht is! 
De collectie bestaat uit 5 zomerse kleuren die totaal anders zijn dan de keuren die Pink Gellac al in hun assortiment heeft. 

Zelf draag ik graag roze, rode en paarse tinten. Daar gaat dan ook snel mijn voorkeur naar uit als ik een nieuwe collectie zie. Toch weet Pink Gellac mij telkens weer te verrassen… zo ook deze keer!

272 – Coral Pink

Om te beginnen met Coral Pink; hoe lief is deze koraal achtige kleur?! Roze of oranje… ik ben er nog niet uit. Het is in elk geval een prachtige kleur die dekt in 2 laagjes. Ook bevat deze kleur een hele, lees ONTIEGELIJK, subtiele glitter. Toch, hoe subtiel de glitter ook is, heeft het een leuk effect op je nagels.

269 – Surfing Blue

Een mooie licht blauwe kleur mag natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over de Miami Vibe! Een lieve blauwe kleur als je het mij vraagt die dekkend is in 3 laagjes. Blauwe nagellak draag ik haast nooit, maar wanneer ik het draag voelt het alsof ik alles aan kan, klinkt dat gek? Ik vind het in elk geval super gaaf staan.

273 – Key Largo Purple

Een van mijn favoriete uit de collectie. Een kleur die wat lichter is en iets meer laagjes nodig heeft. Doordat je meer laagjes nodig hebt creëer je een super mooie diepe zacht paarse kleur. Met 4 dunne laagjes krijg je het beste effect naam mijn mening. Mocht je opzoek zijn naar een paarse kleur, niet té opvallend, is dit de perfecte kleur!

270 – Florida Pink

Op het eerste gezicht leek deze kleur erg op Ibiza Pink, een andere prachtige kleur van Pink Gellac. Toch is hij totaal anders. Florida Pink is in tegenstelling tot Ibiza Pink een veel minder heftige felle kleur. Waar Ibiza Pink een bijna neon achtige look heeft is deze kleur wel heel fel, maar toch iets minder heftig. Mooi roze is niet lelijk!

271 – Palm Beach Green

Een kleur waarvan ik nooit, maar dan ook nooit verwacht had dat het mijn favoriet zou kunnen worden. Palm Beach Green heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen. Een heerlijke felle kleur die zo ontzettend mooi staat bij elk huidtype. Hoewel de kleur wat heftig is en niet echt bij mijn kleding past (Ja, ik pas mijn kleding aan op mijn nagels.. iemand anders die dit ook doet??) is dit echt een kleur die ik fantastisch vind!!

Alles bij elkaar een perfecte zomerse collectie en een echte musthave in jou gellac collectie. I LOVE it!

Ik ben benieuwd welke kleur jij op het eerste gezicht het gaafst vind! Laat het weten in de comments 🙂

Liefs,
Irina

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *