My Precious Nail Lacquer

Ik introduceer…..

Sinds een aantal maanden bestaat het prachtige handmade merk My Precious. Een merk waarvoor ik met liefde swatch* en zelfs de officiële product foto’s maak! Ik stond dan ook versteld van mijzelf toen ik erachter kwam dat ik jullie nog niet eerder kennis heb laten maken met dit mooie merk! Daarom vandaag een artikel, waarin ik hoop het merk eer aan te doen!

My Precious is een merk dat ‘normale’ nagellak maakt. Althans het enige normale hieraan is dat het droogt door de lucht, zoals gewone nagellak. Verder is het een bijzonder merk met fantastische kleuren en is het alles behalve normaal!

Een van de fijne eigenschappen van dit merk is dat de lakjes cruelty-free, vegan en 5-free zijn. Dit houd in dat er niets is getest op dieren en dat er geen gebruik gemaakt wordt van dierlijke producten. Ook bevat de nagellak geen schadelijke stoffen. Op de website vind je een lijst met alle ingrediënten.

Elke kleur heeft een bijzondere twist. Zo is elke kleur uniek en onderscheidt dit merk zich van anderen. Iedere kleur wordt dan ook met liefde handgemaakt door Nina; de eigenaresse van de webshop: Agua Marinha. (CBN10 = 10% korting)

Een tijdje terug bracht My Precious een nieuw Trio uit. Oja, bijna vergeten te vertellen.. Het merk brengt om de zoveel tijd, vaak seizoens gebonden, 3 nieuwe kleuren uit; een Trio. Deze kun je los bestellen of als setje. De kleuren en de setjes hebben vaak té leuke namen! De nieuwste kleuren komen samen in het Popsicle Trio.

Frozen Lemon – Popsicle Trio

Een van de kleurtjes uit het nieuwe trio is Frozen Lemon. Een frisse gele kleur met een subtiele shimmer. De lak bevat een neon pigment waardoor het een extra felle kleur is. Perfect voor dit seizoen.

Juicy Peach – Popsicle Trio

Mijn favoriet uit dit Trio is toch wel deze (heftige) kleur; Juicy Peach. Ik noem het heftig maar eigenlijk is het gewoon een top kleur voor de zomer. Mooi oranje is niet lelijk! De kleur bevat, net als de andere lakjes van dit Trio, een shimmer/glitter. Het glittertje is zeker niet te opvallend en geeft een mooie twist. Juicy Peach is een kleur die goed past bij een gebruinde huid, lekker dus voor op vakantie. Maar zeker ook mooi staat wanneer je thuis blijft, of gewoon niet zo snel bruin wordt.

Cherry Pop – Popsicle Trio

Last but, zeker, not least.. Cherry Pop. Een zoete roze kleur die net als de andere kleurtjes een neon pigment bevat waardoor de kleur extra goed van je nagels af spat! Ik houd ervan 🙂

Wil je meer weten over dit bijzondere merk?
Neem gerust contact op met mij of met die webshop www.aguamarinha.nl.

Ben je nu al super enthousiast en zou je dit merk willen uitproberen? Vergeet dan niet om de code CBN10 te gebruiken voor 10% korting op de webshop!
P.s. er is al een Summer Sale gaande….dus met de code CBN10 krijg je nog eens 10% extra korting op de sale!!

Ik ben benieuwd wat jullie van dit merk vinden! Hecht jij waarde aan het feit of een merk/product wel of niet vegan, 5-free en cruelty-free is?

Liefs,
Irina 

*swatch = het maken van een foto, in mijn geval, van mijn nagels met de kleur op!

Eén reactie

  • Irene

    Wat een super leuke, enthousiaste review. Dat moet mensen enthousiasmeren!!
    De kleuren zijn inderdaad prachtig en helemaal geweldig voor de zomerperiode

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *