One Minute Manicure

Moeder-dochter tijd!

Simpel en snel mooie handen, wie wilt dat nou niet?!?
Ik kreeg van Herôme de One Minute Manicure toegestuurd en was direct benieuwd of dit product echt na 1 minuut al resultaat zou geven. Ik probeerde daarom dit product samen met mijn moeder uit en kan alvast verklappen dat de geur HEERLIJK is!

Wat en waarom?

Ik testte dit product samen met mijn moeder. Waarom zul je je afvragen.. dat leg ik graag uit! Zachte, verzorgde en gevoede handen is iets wat voor mij heel fijn klinkt. Nu zijn mijn handen van zichzelf redelijk zacht dus is het echt een extraatje. Mijn moeder heeft daarentegen vaak last van droge handen, lees extreem droge handen. Vooral in de winter kan zij hier erg veel last van hebben. Ik wilde weten of het product ook effect zou hebben op de extreem droge handen zoals mijn moeder dat heeft. Daarbij is het natuurlijk extra gezellig om het samen uit te proberen!

De One Minute Manicure is een natuurlijke scrub met verzorgende oliën en verfrissende citroen/sinaasappel geur. De scrub hydrateert en voedt de handen, nagelriemen en nagels.  

Hoe:
Herôme – One Minute Manicure – €19,99

Belangrijk is voor gebruik even goed te schudden. De scrub deeltjes blijven namelijk onderin het flesje liggen en de olie vooral daar bovenop. 
Vervolgens maak je je handen vochtig en kun je de scrub aanbrengen. Masseer de scrub met licht ronddraaiende bewegingen in op de handen voor ongeveer 1 minuut. Een timer is natuurlijk niet nodig hihi. 

Resultaat of niet..?

Tijdens het scrubben is de geur van het product niet te missen. Een frisse citroen/sinaasappel geur die zowel mijn moeder als ik heerlijk vinden. Daarbij is de scrub super makkelijk in het gebruik en kost het weinig tijd. Maar.. dan komt de vraag.. werkt het ook in 1 minuut..? Ja! Zelf voelden mijn handen nóg zachter aan en zagen mijn nagels er netjes en gevoed uit. Ook de handen van mijn moeder voelde super zacht aan en bleven een lange tijd zacht en gehydrateerd. Mijn moeder was aan het begin nogal sceptisch over deze scrub, maar is helemaal om! Niet eerder had een scrub haar handen zo zacht gemaakt.

Zelf proberen?!?

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn, wat ik helemaal snap! Laat een reactie achter onder dit artikel en wie weet stuur ik jou een proef versie van dit product toe! (winnaressen hebben bericht gekregen)

Liefs,
Irina

12 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *