Spring 2020 collectie Kiki London

Een nieuwe frisse collectie van Kiki London is uitgebracht. Spring 2020 Collectie is een feit. De collectie bevat maar liefst acht lente kleuren. Normaal al moeite met kiezen welke kleur ik op zal doen…nu met 8 nieuwe wordt dit al helemaal lastig.

Olive Mint

Ik begin gelijk met mijn persoonlijke favoriet deze blauw groene kleur: Olive Mint. Een enorme hardloper bij Kiki London. Iets wat ik helemaal kan snappen. Het is een mooie zachte tint die goed te combineren is.

Oh Vanilla

Oh Vanilla is een crème nude kleur die een oranje koraal achtige ondertoon heeft. Een mooi alternatief voor een witte gel polish. Deze kleur is zeker ook mooi als afwisseling voor een nude kleur. Omdat hij subtiel is en toch net even anders als de kleuren die ik ken van andere merken. 

Meadow Green

Nooit eerder vond ik een groene kleur die ik leuk genoeg vond om te dragen. Meadow Green is dan ook de eerste groene tint die ik ZO leuk vind! Zacht, lief en niet te opvallend. 

Spring Fling

Spring Fling is een zachte roze tint die mooi dekkend is met 2 laagjes. Een hele lieve roze kleur vind Ik zelf. Wanneer je voor een niet té opvallende lak wilt gaan is dit een ideale kleur.

Dream Catcher

Een hele koele paars blauwe kleur genaamd Dream Catcher. Kleuren als deze vind ik altijd extra mooi staan wanneer ik een kleurtje gekregen heb in de zon. De kleur wordt dan nog feller en zomerser. 

Blue Serenity

Subtiel en toch fris. Blauw is niet een kleur die ik snel draag, geef mij maar roze tinten. Al vind ik deze blauwe tint erg mooi en is hij goed te matchen met zomerse kledingstukken. Misschien dat ik hem wel ergens bij zal dragen 🙂

Pool Party

Als je houdt van opvallende kleuren, is dit zeker een kleur die in jouw straatje past. Pool Party is een lekkere felle blauw (groen achtige) kleur die echt van je nagels af spat! Laat het warme weer maar komen. 

De kleuren uit de collectie dekken allemaal in 2/3 laagjes en zijn gemakkelijk aan te brengen.
Ze zijn te koop via www.kikilondon.nl en met de code CBN10 krijg je 10% korting.

Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs,
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *