StyleTone April’19

Alweer de 4e StyleTone box van dit jaar!! Deze maand zit er weer een heerlijk masker in de box. Iets waar je mij heel gelukkig mee maakt! Daarnaast natuurlijk nog 4 andere full-time producten. Ik laat jullie graag de 5 mooie producten zien die je deze maand in de box kunt vinden!

Manna Kadar Beauty – Priming Lip wands. Kleur: Joie. Prijs: €24

Ik persoonlijk draag graag een lippenbalsem lekker subtiel en altijd goed. Stiekem ook omdat ik nooit weet welke kleur lipstick goed bij mij  zou passen. Een kleurtje vinden die mooi staat en waar je, je goed bij voelt kan best lastig zijn. Er zijn twee verschillende kleuren die je kunt vinden in jouw box. Ik kreeg de kleur Joie in mijn box. Een mooie roze kleur! Heel benieuwd of dit dé kleur zal zijn die bij mij past en welke ik durf te dragen!

Creative Cosmetics – Eyeprimer. Prijs: € 18,95

Na een gezellig avondje in de spiegel kijken om vervolgens te zien dat je oogschaduw verdwenen is in plooitjes van je oogleden… Daar hoef je niet bang voor te zijn wanneer je deze oogprimer van Creative Cosmetics hebt gebruikt! Deze zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag goed blijft zitten op de goede plek!

Emité – Oogschaduw kwast. Prijs: €24

Na het aanbrengen van de eyeprimer kun je aan de slag gaan met het aanbrengen van oogschaduw!  Met deze zachte kwast kun je de kleuren mooi in elkaar laten overlopen! Wat een prachtig effect zal geven.

Dubble Dare Spa – Honing Masker 2 in 1. Prijs: €7.

Dit heerlijke masker heeft 2 stappen. 
Stap 1: Dit masker is ervoor om je gezicht te reinigen! deze kun je aanbrengen op een schoon gezicht, of wanneer je nog make-up op hebt!
Stap 2: Stap 2 heeft een verzorgende en voedende werking! 

Ik heb niet eerder een masker gezien dat in 2 stappen gebruikt moet worden, dus ben ontzettend benieuwd naar het resultaat hiervan! Het ziet er in elk geval erg leuk uit!

BeeBeeCosmetics – Corrector Stick. Prijs: €17,95

Met deze beebee correctie stick kun je gemakkelijk wallen en imperfecties op de huid te camoufleren. Je brengt eerst een klein beetje van de groene kleur aan op de rode plekken. Vervolgens kun  je met de huidskleur variant hierover heen. Door deze twee stappen zullen rode plekjes en wallen niet meer opvallen! 
Dit product komt nog beter tot zijn recht wanneer je een foundation gebruikt en dit vooraf aangebracht hebt!

Mijn favoriet is toch wel het masker!  Ik ben zelf niet een hele grote make-up fan, dus wellicht kan ik er iemand anders blij mee maken 🙂

Welk product spreekt jou het meeste aan?

Liefs, 
Irina

StyleTone April'19

Ook maandelijks zo'n leuke box ontvangen? De box kost €15,95 per maand en bevat altijd 5 full-size producten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *