StyleTone Feb’19

De maandelijkse beauty box van StyleTone heeft in de maand februari het thema ‘Keep it Classy’. De box bevat deze maand 5 full-size make-up producten voor een feestelijke klassieke look! 

Figs & Rouge – Hydra Prime. Waarde: €35,-

Het eerste product uit de box is de ‘Hydra Prime’ van Figs and Rouge. De primer zorgt er voor dat je make-up de hele dag op en top blijft zitten en geeft het je gezicht een natuurlijke glow.De primer bevat een glimmertje het is dus wel van belang dat er na de primer een foundation wordt aangebracht. Draag je zelf geen foundation, net als ik, is het niet nodig om te gebruiken.

BellaPiere – Metallic Lipstick. Waarde: €20,-

Het tweede product uit de box is deze ‘Kiss Proof Lip Crème’ van BellaPierre. Een product wat ik niet dagelijks zou dragen, maar durf jij uit je comfortzone te stappen dan is dit zeker een leuke  lipstick!

Lord & Berry – Mascara. Waarde €23,-

Deze mascara van Lord & Berry is toch wel mijn favoriet uit de box! Een mascara met veel pigment waardoor hij goed dekt! Het borsteltje vind ik ook ontzettend fijn. Het geeft genoeg mascara af op je wimpers waardoor je niet eindeloos bezig blijft!

Uoga Uoga – Highlighter. Waarde: €14,95

Een highlighter kan en mag niet ontbreken in jou make-up tas! Highlighter geeft je gezicht een mooie glow en accentueert vormen. 
Deze breng je aan net boven je wangen, onder je wenkbrauw en eventueel boven je lippen. Dit is een creamy highlighter, wat inhoud dat het dus een crème is en geen poeder zoals je vaak ziet.

Avril – Nagellak Rouge Opera. Waarde: €3

Last but not least bevat de box deze mooie ‘klassieke’ rode kleur nagellak. Helemaal passend bij het thema ‘Keep is Classy’.

De boxen van StyleTone kosten per maand €15,95,- en bevatten áltijd 5 full-size producten!

Wil jij ook lid worden van deze maandelijkse beauty box? Klik hier.

Liefs, 
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *