StyleTone Juli’19

StyleTone  heeft deze maand écht een heerlijke box samen gesteld. De ene maand ligt de box mij beter dan de andere,  de box van deze maand is wat mij betreft echt een topper! De box zit vol producten die jou summer ready zullen maken.
PAUL YACOMINE – SOLARIUM HAAROLIE €20.00
Één van de producten uit de box is deze haar olie. De perfecte bescherming tegen chloor, zeewater en de zon. Ik heb deze dan ook meegenomen op vakantie, want eerlijk is eerlijk op vakantie heeft je haar het flink te voortduren. Lekker, als het kan, de hele dag aan het zwembad of strand. Toch word mijn haar daar droog en stug van. Dit product belooft je haar hiertegen te beschermen. Het enige nadeel, wat mij betreft, is dat de geur van dit product enorm sterk en geconcentreerd is! Ik zelf ben niet zo van de sterke geuren en krijg hier vaak hoofdpijn van. Ach.. wie mooi wilt zijn….
AFFECT – MASCARA €15.00
Mascara’s, soms lijkt het alsof ik ze eet. Ik gebruik ze dan ook elke dag, dus heel gek is het niet dat ze snel op zijn. Elke mascara is dus welkom! Een fijn borsteltje wat ervoor zorgt dat je mooie, lange en niet te dikke wimpers kunt creëren.
MUDMASKY – 3IN1 HAARVERZORGING € 29.00
Terug naar de haren! Deze maand zat er een heerlijk haar masker van MudMasky in de box. Een treatment voor je haren en hoofdhuid. Maskertjes zijn bij mij altijd welkom, toch vind ik niet elk maskertje even effectief. Maar dit haarmasker heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het ruikt heerlijk, de geur geeft mij een zwitzalf gevoel! Daarbij merk ik dat mijn haar dit masker heerlijk vind en ook mijn hoofdhuid voelt niet meer zo droog aan. Tip: niet te zuinig zijn! Het is een fijne grote tube en met een klein beetje van het masker red je het niet, gezien het niet schuimt als een shampoo.
MODELCO – OOGSCHADUW TRIO MYKONOS € 18.00
Een prachtig oogschaduw palletje van ModelCo zat deze maand ook in de box! Mooie warme kleuren die zowel voor de zomer als de andere seizoenen naar mijn mening prachtig zullen zijn. Een lichte en donkere roze tint samen met een bruin-roze tint maken samen een top trio.
VITAMASQUES – ALOË VERA MASKER € 6.95
Terwijl ik dit schrijf gebruik ik dit heerlijke maskertje met aloë vera.  Gezien ik heerlijk op vakantie ben en de dag op het strand heb gelegen is hydratatie een MUST! Niet alleen door genoeg te drinken, maar zeker ook door een fijne crème of in dit geval een masker. Verkoelend en hydrateren, ik ben fan!! De StyleTone box van deze maand had een waarde van 93,90 euro! Jij betaald voor deze box 15,95 per maand! Ook lid worden? Klik hier Naar welk product ben jij benieuwd? Laat het mij weten in de comments! Liefs, Irina

StyleTone

Wil jij de volgende box niet missen? Klik op de foto hierboven om je aan te melden voor de volgende box 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *