StyleTone Maart’19

De boxen van StyleTone zijn elke maand weer een cadeautje om uit te pakken.
Zo ook deze maand! De box is weer goed gevuld met leuke goodies!

QuickMax – Eyelash Growth Serum. Prijs: €14.50

De laatste tijd hoor ik veel verhalen over verschillende wimper serums die beloven je mooie lange wimpers te geven. Ik was dan ook erg benieuwd toen ik dit product in de box vond!
Je brengt het product elke avond voor het slapen aan, zo kan het ’s nachts zijn werk doen. In de ochtend reinig je jouw huid zoals je dat bent gewent.
Het belooft al na een week resultaat te geven!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vaak voor het slapen vergeet, dus ik zal dit product nog vaker op moeten doen voor ik het resultaat kan beoordelen!

KocoStar – Hand Mask. Prijs: €3.95

Maskers zijn, zoals vele van mij weten, echt iets voor mij!! Heerlijk ’s avonds na het douchen nog even op de bank met een maskertje op, of in dit geval ‘aan’. Het is namelijk een handmasker dus deze trek je als een soort handschoentje aan!
Super makkelijk in gebruik. Je kunt ondertussen gewoon je ding doen, gezien de handschoentjes vast zitten om je handen met een soort plak strip.

Bang Beauty – Dolce Pink Creme. Prijs: €22.00

Een roze crème, welke je kunt gebruiken voor je lippen, wangen en als oogschaduw. Hoe handig!?!
Een mooie subtiele kleur. Wel eventjes wennen om een crème substantie te gebruiken, gezien ik normaal een poeder blush gebruik!

So Susan – Dream Maker Highlighter. Prijs: €29.00

Highlighter is a girls best friend.
Een gloed op je wangen, onder je wenkbrauwen of net boven je lippen. Net even dat beetje extra! Deze liquid highlighter helpt jou daarbij!

Paese – EyeShadow Trio. Prijs: €18.00

Zelf draag ik geen oogschaduw, alleen op feestjes! Wanneer dit het geval is zal ik dit pallet zeker uit de kast trekken. Dit pallet heeft alles om een mooie look te creëren.

Ook elke maand zo’n leuke box ontvangen? De box kost €15.00,- en bevat altijd 5 full-size producten.
Shop jouw box hier!

Liefs, 
Irina

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *