Sustainable Starter set van Pink Gellac

Gellak Manicure Set Neutral Sense

Sinds kort beschikt Pink Gellac over een aantal vernieuwde starter sets met verpakkingen die 100% recyclebaar is.
Deze sets bestaan er in 3 verschillende kleur opties. Ook kun je gaan voor een set die je zelf van kleurtjes kunt voorzien.
Ik kreeg de set Neutral Sense toegestuurd die, zoals de naam al zegt, een naturel kleurtje bevat: Nude Pink.
De verpakking heeft een rustige uitstraling en wat is mij betreft helemaal in de Neutral Sense stijl!

De set bevat mijn favoriete base coat, namelijk de Base Extend. Een stevige base coat die gemakkelijk afweerbaar is.
Deze base is voor mijn nagels het geheim om mijn gel polish minimaal 2 weken te laten zitten.
Daarbij geeft het mijn nagels een stevig gevoel. Dit betekent natuurlijk niet dat je met je nagels het onkruid tussen de tegels kunt halen (je nagels zijn geen gereedschap), maar wel dat ze tegen een stootje kunnen!

Inhoud

– LED lamp
– Primer
– Kleur 251 Nude Pink
– Base Extend
– Ultra Shine
– Nagelvijl 180-240 (klein)
– Orange Woodsticks
10 x Remover pockets
10 x Cleaner pockets

De set is verkrijgbaar voor een prijs van €122 en tijdelijk met 35% korting voor €79,00.
Een fijne set om in één keer alles in huis te hebben. Je kunt direct aan de slag en door de stappen goed te volgen gaat jouw manicure twee weken mee.

Kans maken op deze set? Via mijn Instagram pagina kun je meedoen aan een win actie.
Meedoen kan tot 2 juni.

Liefs, 
Irina

25 reacties

 • Janneke

  Dit zou zi gaaf zijn, mijn nagellak is altijd zo weg. Tegen het kitesurfen in zout water is nagellak niet echt bestand.

  Met gellak kan ik toch mijn vrouwelijke touch behouden tijdens mijn sport.

  • Shoshonedejong

   Wat ontzettend leuk! Na lang uitproberen met gellac van mijn zus en een goedkope lamp wil ik graag mijn eigen set. Ik vind de set van pink ontzettend tof, maar wel redelijk prijzig. Nu zag ik deze actie voorbij komen en heb ik toch mee gedaan. Nu duimen

   • Marieke

    Het zou fantastisch zijn om dit setje te winnen. Bij mijn vriendin afgelopen week uitgeprobeerd en het bevalt heel goed. De lak blijft goed zitten en is mooi van kwaliteit.

  • Laure

   Tot nu toe heeft mijn beste vriendin mijn nagels altijd gedaan maar ik zou het graag zelf leren. Gewone nagelak is direct weg en je moet uren wachten tot het droogt om de volgende ochtend alsnog wakker te worden met tal van lijntjes/beschadigingen. Dit zou zo’n mooi pakket zijn om met mijn nieuwe hobby te starten . Nude pink is daarnaast ook een prachtig natuurlijk kleurtje x

   • Senna Brinks

    Ik ben na een lange tijd weer bezig om mijn nagels te laten groeien, met gellac gaat dat zo veel beter! Op het werk mag ik alleen neutrale kleurtjes op mijn nagels dus het zou geweldig zijn als ik deze set zou winnen!! ❣️

 • Lianne

  Wat een leuke set! En wat een schattig lampje!(op hun story ziet hij er schattig uit!)

  Zou deze wel graag willen winnen hoor! (Zag dat mijn vorige reactie m niet pakte)

 • Brit

  Wauww! wat ben ik benieuwd naar deze set.
  Afgelopen week alle benodigdheden voor gelnagels op een andere site besteld. Resultaat? De volgende dag liet het al los. Wil graag PinkGellac aanschaffen maar is helaas erg prijzig.

  Leuke Blog! groetjess

  • Lieke

   Echt een hele leuke set! Ik zou deze echt heel graag willen winnen!
   Als bijbaantje ben ik schoonmaakster waardoor mijn nagellak er super snel afgaat door alle schoonmaakmiddelen! En doormiddel van gellak blijf ik toch mooie nagels houden!

  • Ine.rooijakkers

   Dit zou nog is van goed van pas komen!! Zoveel gellakjes geprobeerd via ali express NIKS blijft zitten Hopelijk de pincgeklak wel als ik hem zou willen. Zou wel super tof zijn. Heb ik mooie nageltjes als mijn vakantie 15juni begint (helaas wel een vakantie aan huis, maar dan wel met mooie nagels)

  • Keyleigh Sorley

   Ik zou deze set zo graag cadeau willen geven aan mijn moeder! Stiekem ben ik er dan natuurlijk ook heel blij mee want ik wil hem ook super graag uitproberen 🙂

 • Pauline

  Super benieuwd naar deze set van PinkGellac! Al veel goeie feedback over gehoord maar tot nu toe nog niet kunnen uitproberen. Het is er misschien eens tijd voor!

 • Charissa

  Wauw wat een mooie pakket, wordt er al helemaal enthousiast van. Leuke blog! Volg je al een tijdje op Instagram, leuke pagina en goede tips en trucs.

  Ik doe dan ook graag mee met de winactie. Niet voor vriendinnen maar voor mijn oma’s. Zou ze graag hiermee verrassen nadat het weer een beetje normaal is.

 • Britt

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee, aangezien ik een eigen nagelsalonnetje aan huis ga beginnen begin juni. Dit zou het perfecte cadeau zijn om goed van start te gaan!

  Daarnaast vind ik dat je een ontzettende leuke blog hebt, ik ben je meteen gaan volgen!
  Liefs

 • Angela

  Ik ben net nieuw in de wereld van gellak, wel heb ik de tip gekregen om de lakjes van Pink te gebruiken. Nu laat ik het nog doen door m’n schoonzusje maar het zou ideaal zijn om zelf te kunnen doen!

  Het lijkt me een top set!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *