Trind ‘Cinque Terre Charm’

‘Cinque Terre Charm’ Collectie van Trind

Zelf ben ik een ontzettende fan van het merk Trind. Een aantal jaren geleden kocht ik al de Nail Repair Natural en de Nail Balsam, omdat last had van zwakke en broze nagels! Deze bevielen heel goed! De producten werken als een kuur van een aantal dagen. Het resultaat was beter dan ik had verwacht! Echt een aanrader als jij hier ook last van hebt!

Trind heeft verschillende soorten producten van hand- tot nagelverzorging tot vele prachtige ‘Caring Colours’, dit zijn nagellakjes die je nagels verzorgen en versterken.
Naast de standaard kleurencollectie brengt Trind een paar keer per jaar een collectie uit. Dit voorjaar is dat de ‘Cinque Terre Charm’ collectie! 6 frisse kleurtjes die mij in elk geval heerlijk in een zomerse stemming hebben gebracht.

Guvano Nude

Een subtiele nude kleur voor een elegante look! Ik houd zelf heel veel van nude kleuren, gezien je deze in elke situatie kunt dragen en ze je handen een verzorgde uitstraling geven. In dit lakje zit een subtiele zilveren glitter, al moet ik toegeven dat deze niet heel duidelijk te zien is wanneer je het lakje draagt!

Ligurian Sea

Lekker fel en opvallend is ‘Ligurain Sea’ van Trind. Deze felle turquoise kleur zorgt ervoor dat ik helemaal zin krijg in de zomer 🙂

Montesorro Mint

Een frisse kleur als ‘Montesorro Mint’ past mooi bij een getinte/gebruinde huid. Leuk om te dragen op vakantie naar de zon.

Cornigalia

‘Cornigalia’ is een kleur waar ik écht blij van word! Niet te opvallend en heel vrouwelijk! De kleur bevat een subtiele gouden shimmer die tot zijn recht komt in de zon… LOVE it!!

Gellato alla Fragola

‘Gellato ala Fragola’ zoals de naam al zegt doet de kleur denken aan aardbeienijs! Warme zomers en heerlijke ijsjes, iets waar ik enorm naar uit kijk. Ik weet nu al zeker dat ik deze kleur vaak zal gaan dragen!

Via dell’ Amore

Last but not least een kleur die LIEFDE uitstraalt! Klassiek rood is altijd goed. Deze rode kleur is dekkend met 2 dunne laagjes, net als de rest van de collectie!!

Mocht je nu net zo enthousiast zijn over de collectie als ik ben shop je deze hier & vergeet dan niet om een comment achter te laten!

Laat de zomer maar komen!!

Welke kleur zou jij dragen op vakantie?

Liefs, 
Irina

Trind Cosmetics

De producten van TRIND zorgen voor een zichtbaar betere conditie van de nagels, nagelriemen, handen en voeten. Nagels hebben regelmatig verzorging nodig om ze in een goede conditie te houden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *