Uncovered5 collectie Pink Gellac

Wat draag jij het liefst?

Alweer de 5e collectie uit de Uncovered serie van Pink Gellac kwam afgelopen maand uit! Je zou denken dat er inmiddels genoeg nude kleuren te vinden zijn. Toch is deze collectie is écht compleet anders dan de kleuren die Pink Gellac al in hun assortiment heeft. Ik laat jullie ze graag zien 🙂

 

Powdered Mauve

De eerste kleur is Powedered Mauve een zachte warme paarse kleur. Een heerlijke warme ondertoon, wat ik heel gaaf vind staan bij mijn huid.
Prachtig vind ik zulke kleuren. Je kunt er alle kanten mee op en ze staan altijd goed!

 

Moody Mauve

Moody Mauve is een perfecte match met de kleur die ik hiervoor liet zien, namelijk Powdered Mauve. De twee kleuren prachtig samen. Moody Mauve is een paar tinten donkerder en heeft dezelfde warme paarse gloed als Powdered Mauve. Leuk om ze te combineren maar zeker ook prachtig los van elkaar. 

 

Neutral Lavender

Om nog even in de paarse sfeer te blijven is dit Neutral Lavender. Een wat koelere paarse kleur. Naar mijn mening is de kleur een combinatie tussen paars en blauw. Heel gaaf, maar persoonlijk vind ik deze kleur niet zo passen bij dit seizoen.

 

Fresh Pink

Een kleur die ik zelf heel gaaf vind is deze oranje koraal achtige kleur genaamd Fresh Pink.
Ook weer zo’n mooie warme tint waar ik zo van houd. Ik zie mijzelf deze kleur vooral in de lente of zomer dragen, waarvoor ik dit zeker een must-have vind.

 

Pale Pink

Stiekem toch wel mijn favoriet uit de collectie is Pale Pink. Ik houd heel erg van wit op mijn nagels, toch kan dit soms net iets té zijn. Een prachtig alternatief is deze hele lichte roze kleur. Deze kleur zorgt voor een hele elegante en verzorgde uitstraling. I LOVE IT!

 

Als je mij vraagt; Welke kleur draag jij het liefst? Dan zijn dat toch echt de nude kleuren. Daarom past deze collectie helemaal in mijn straatje!

Je shopt de Uncovered5 collectie hier.

Wat is jouw favoriet?

Liefs, 
Irina

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *